Рецепти womanlife.com.ua

Млинцеві равлики з грибами

Млинцеві равлики з грибами

Ця страва з млинців і грибів можна подавати як самостійне або як закуску на святковий стіл. У будь-якому випадку це смачно і незвично. Порадуйте своїх рідних смачним, ситним і оригінальним блюдом! опис приготування: Млинці з начинкою - це завжди смачно і ситно. Але сьогодні я розповім вам, як ...

Баклажани фаршировані сиром

Баклажани фаршировані сиром

Оригінальна закуска або гарнір до м'ясної страви — це баклажани фаршировані сиром. Смачне і неймовірно легке блюдо підходить навіть тим, хто стежить за фігурою. опис приготування: Класичний рецепт баклажан фаршировані сиром зазвичай являє собою човники з сирною масою. Пропоную вашій увазі ориг...

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...

Білоруські деруни

Білоруські деруни

Напевно, важко знайти таку людину, яка б не знала, як готувати деруни. Але сьогодні я хочу поділитися з вами справжнім рецептом білоруських дерунів, які робила мені моя бабуся. опис приготування: деруни — це дуже смачне блюдо білоруської кухні, яке знайоме мені не з чуток. Моя бабуся (вона бу...

Бухарская самса

Халапеньо з начинкою

Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати! опис приготування: Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за ...

Брусничний квас

Брусничний квас

Квас з брусниці багатий вітаміном С, прекрасно втамовує спрагу і його корисніше приготувати самим. опис приготування: Розчавити ягоди брусниці і віджати з них сік. Його додати в воду і довести до кипіння. відвар процідити, розмішати з цукром, потім остудити. Покласти в відвар дріжджі, борошно,...

Банановий хліб з корицею і горіхами

Банановий хліб з корицею і горіхами

Рецепт приготування бананового хліба з корицею, мускатним горіхом і волоськими горіхами. опис приготування: Цей незвичайний солодкий хліб стане знахідкою на вашому столі. банан— 3 штуки молока— 1 Ст. ложка кориці— 1 Чайна ложка мускатного горіха— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. лож...

Будино

Будино

Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Бананові пончики в глазурі

Бананові пончики в глазурі

Рецепт приготування пончиків з бананами, волоськими горіхами, кокосовою стружкою і глазур'ю з молока і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 3 десятка пончиків. яскраві пончики — відмінне блюдо для дитячого свята. дуже стиглі банани— 2 штуки бавовна— 2 Ст. ложки вані...

Бекон з гострим соусом

Бекон з гострим соусом

Рецепт приготування американської закуски з бекону під гострим соусом. кількість порцій: 5 соєвий пиріг— 1 штука бекон— 1 штука розмарин— 1 штука кетчуп— 1 Склянка виноградне варення— 3 Ст. ложки Worcestershire соус— 1 Чайна ложка Інгредієнти для бекону: Інгредієнти для соусу: ...

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем чудове блюдо, яке будинку у нас зветься "; чудесним частуванням ";. У млинчиків є свій особливий неповторний смак. І відірватися від них, як від насіння, також важко опис приготування: Млинці з печінкою і яйцем — це насправді дуже смачно! Для тих, хто любить печінку, ...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Блинчики из печенки

Блинчики из печенки

Приготовив блинчики из печенки, можно сделать и целый торт. ...

Арахіс в глазурі

Арахіс в глазурі

мммм! Арахіс в глазурі! Спеціально для тих, хто шалено любить горішки за переглядом фільмів або просто як джерело енергії для перекусу. Варто спробувати! опис приготування: розповідаю, як приготувати арахіс в глазурі. повірте, це простіше простого! 1. Арахіс необхідно помістити в змащену масло...

Вірменський торт мікадо

Вірменський торт мікадо

Цей знаменитий торт користується величезною популярністю. Ще б, адже він дійсно виходить неймовірно солодким і смачним. безліч шарів + соковитий крем = справжнє задоволення! Спробуйте! опис приготування: Нехай вас не лякає той факт, що все торти готуються дуже складно. Насправді рецепт приготу...

Безе «веселі свинки»

Безе «веселі свинки»

Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...

Біла риба в вершковому соусі з анчоусами

Біла риба в вершковому соусі з анчоусами

Біла риба в вершковому соусі з анчоусами — дуже ефективний і оригінальний спосіб приготування філе білої риби. Швидке і просте блюдо зі смачним соусом. опис приготування: Філе білої риби — досить дешевий, доступний і простий у приготуванні джерело багатьох корисних речовин, тому її включення в...

Бандерилья

Бандерилья

Бандерилья — це іспанська закуска, nanizannaya з shpazhki. Готується дуже просто. Ідеальний варіант для святкового столу або фуршету. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати смачні закусочні шпажки-бандерильї дуже просто, необхідно просто підготувати продукти та нанизати їх на дерев'...

Баклажани на зиму

Баклажани на зиму

Люблю готувати баклажани, а їсти їх люблю ще більше! даний рецепт, як приготувати бакалажани на зиму простий і дозволяє зберегти баклажани надовго. Овочі на смак схожі на мариновані гриби. опис приготування: Дуже рекомендую спробувати такий вид консервування баклажана. По перше, це дуже смачно...