Рецепти womanlife.com.ua
Брауни с кофе эспрессо
Брауни с эспрессо — это разновидность кекса, который идеально сочетается с чашечкой кофе. Особенно приятно отведать брауни в полдник, чтоб как-то дотянуть до ужина! це, звичайно ж, жарт! ось рецепт. опис приготування: Брауни с эспрессо готовится с вареным кофе и это придает нашей выпечки влажн...
Ананасові човники з фруктами
Ананасові човники з фруктами — простий у приготуванні, але дуже ефектний десерт, здатний прикрасити будь-який десертний стіл, особливо — на дитячий день народження. Гості будуть в захваті. опис приготування: парадокс: смачні і свіжі фрукти в літню пору року доступні практично по всій Росії, в ...
Брокколі з макаронами
погодьтеся, що паста з беконом - це дуже смачно, але вже дуже жирно. Пропоную вам урізноманітнити це блюдо і дізнатися, як приготувати брокколі з макаронами, беконом і сиром. Буде не менш смачний. опис приготування: Тут немає нічого зайвого, всі інгредієнти відмінно підходять і доповнюють один...
Безе з крохмалем
Безе готують різними способами, в тому числі і з додаванням крохмалю. вважається, що цей інгредієнт дозволяє позбутися від зайвої вологи і робить безе ніжнішим і розсипчастим. опис приготування: Безе з крохмалем може бути як самостійним десертом, так і використовуватися при приготуванні тортів...
Кабачки в кисло-солодкому соусі
фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...
Баклажани з лисичками в духовці
Я дуже люблю баклажани, а особливо запечені, тушковані. Раніше до них ставилася з побоюванням і практично не готувала, але знайшла кілька рецептів. Тепер готую і їм із задоволенням. Поділюся з вами. опис приготування: Приготування баклажанів не займе у вас багато часу, блюдо виходить смачним і...
Блинчики с яблоками и корицей
Блины отлично сочетаются с любой начинкой — солодкої, м'ясної, рибної або сирної. Но если нет времени на сложные варианты, предлагаю на заметку простой рецепт блинчиков с яблоками и корицей. опис приготування: Рецепт приготовления блинчиков с яблоками и корицей не занимает большого количества ...
Баклажани на зиму
Люблю готувати баклажани, а їсти їх люблю ще більше! даний рецепт, як приготувати бакалажани на зиму простий і дозволяє зберегти баклажани надовго. Овочі на смак схожі на мариновані гриби. опис приготування: Дуже рекомендую спробувати такий вид консервування баклажана. По перше, це дуже смачно...
Булочки из дрожжевого теста
Булочки из этого теста получаются удивительно вкусными и нежными. Сьогодні я розповім, как приготовить булочки из дрожжевого теста с маком. Буде дуже смачно! опис приготування: Булочки из дрожжевого теста с маком получаются удивительно вкусными и ароматными. По бажанню, можно добавить в тесто ...
Булгур з баклажанами
Це просте ситне блюдо приємно урізноманітнить ваш стіл. Воно не тільки смачне і ароматне, але і прекрасно заряджає енергією і насичує вітамінами. опис приготування: Булгур - це універсальний гарнір. Їм можна замінити рис першій-ліпшій нагоді його приготування, подавати з м'ясом і рибою, фаршир...
Баклажани з перцем в духовці
Овочеве і корисне блюдо — баклажани з перцем — готується в духовці. Результат порадує кожну господиню. ділюся рецептом! опис приготування: Баклажани з перцем в духовці — відмінне блюдо для тих, хто зайнятий. Нарізані овочі викладаються в форму для запікання і готуються в духовці. виходить смач...
Adzhapsandali
Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...
Баранина в рисової кірці
Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису. опис приготування: 1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку. 2. Розігріти духовку до 180 ° С. 3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єдна...
Банановий хліб
Банановий хліб відмінно підходить для вечірнього десерту або полудня. Готується він близько двох годин. Для бананового хліба знадобляться два-три перестиглих банана, мука, олія, цукор і яйця. приступаємо! опис приготування: Банановий хліб подобається мені своїм ніжним смаком і горішками. Випік...
Білково-масляний крем
Білково-масляний крем використовується в основному професійними кухарями для створення прикрас на тортах, десерт. Особливість крему - ніжний смак, а приготування відбувається дуже просто. Читайте! опис приготування: Білково-масляним кремом прикрашають десерти і торти. Але він настільки ніжний ...
Борщ з білими грибами
Оцініть смак цього прекрасного борщу з білими грибами по достоїнству. Відмінне перша страва, підійде для сімейного обіду, з легкістю прикрасить святковий стіл і, Будьте впевнені, здивує ваших гостей! опис приготування: Так як же приготувати борщ з білими грибами в домашніх умовах? Все дуже про...
Білий суп
Білим супом називається будь-який кремоподібний суп, при приготуванні якого використовується плавлений сир. опис приготування: Нижче наводиться звичайний рецепт білого супу для повсякденного вжитку, але замінивши кілька інгредієнтів, ви цілком можете перетворити його в святковий. приготування:...
Ботвінья
Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном опис приготування: Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готов...
Бродет
традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...
Баранина смажена на сковороді з цибулею
баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...