Рецепти womanlife.com.ua

Бефстроганов з печінки зі сметаною

Бефстроганов з печінки зі сметаною

Цей бефстроганов приготований з яловичої печінки, обсмаженої з цибулею, а потім тушкованої в сметані. Страву подають на обід або вечерю. До бефстроганова підходить картопляний гарнір або макарони. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з печінки з...

Бісквітне тістечко

Бісквітне тістечко

Покажу простий варіант, як приготувати бісквітне тістечко до чаю на швидку руку. Ми будемо використовувати готовий бісквіт, тому час приготування скоротиться в рази. Вам знадобиться всього хвилин 15. опис приготування: Оскільки ми зволожили бісквіт просоченням, тістечка можна відразу подати до...

Безе в домашніх умовах

Безе в домашніх умовах

Приготування безе в домашніх умовах — процес дуже цікавий і простий! Безе виходить легким, повітряним і дуже смачним! Як показує практика — та діти, і дорослі без розуму від нього! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування безе в домашніх умовах. Збиваємо яєчні білки з цукр...

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Ця заготовка прекрасно підходить як добавка до будь-якого м'яса, відварного картоплі, обожнювання. Та й для легкої вечері — просто з шматочком хліба дуже смачно. розповім, як приготувати баклажани в соусі. опис приготування: Ця прекрасна заготівля на зиму в моїй родині користується попитом в х...

Булочки з цільнозерновий борошна

Запечена сьомга з імбиром і зеленою цибулею

Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...

Балик в фользі

Балик в фользі

Хочу поділитися чудовим святковим блюдом. Цей рецепт балику в фользі простий і, можна сказати, класичний. часник, мідь, спеції і гірчиця — ці інгредієнти добре поєднуються з м'ясом! опис приготування: Цей простий рецепт балику в фользі не перестає мене радувати. Маринування з медом відбуваєтьс...

Борщ з підкопченими реберцями

Борщ з підкопченими реберцями

Хороша господиня повинна вміти варити борщ, це всім відомо. Але чому б не приготувати борщ з підкопченими реберцями в домашніх умовах, і здивувати тим самим своїх домочадців подвійно? Дуже смачно! опис приготування: Звичайно ж, у кожної господині свій особистий секрет борщу, я тут тільки ознай...

Болгарські помідори на зиму

Болгарські помідори на зиму

Без заготовок на зиму в наш час обійтися важко, адже це найкращий спосіб запастися улюбленими фруктами і овочами на період холодів. І помідори — це, мабуть, найпопулярніша закачування в кожній родині. опис приготування: думаю, знайдеться мало людей, які б не любили заготовки з помідорів, тому ...

Баклажани під гриби смажені

Баклажани під гриби смажені

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...

Бухарская самса

Бухарская самса

Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати! опис приготування: Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за ...

Бублики з фаршем в духовці

Бублики з фаршем в духовці

Бублики з фаршем в духовці - це нескладне в приготуванні блюдо, яке прикрасить ваш стіл. Якщо ви хочете почастувати своїх домашніх незвичайним, але простим частуванням, то це якраз те, що потрібно! опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати бублики з фаршем в духовці, то просто п...

Ангельский торт

Ангельский торт

Легкий и вкусный торт на основе известного ангельского бисквита. Приготувати його зовсім нескладно, если точно выполнять инструкции рецепта. Порадуйте себя новым десертом, він вам обов'язково сподобається. опис приготування: Этот вкусный торт — для тех, кто не любит мокрые и тяжелые бисквитные...

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, огірка і пекінської капусти з арахісом. опис приготування: нагріти духовку. У невеликій мисці змішати сік лайма, оцет, олія, червоний перець пластівцями і часник. Наколоти стейк на всьому протязі з вилкою, викласти в неглибокий посуд. Залити ...

Булка білоруська

Булка білоруська

Цей рецепт був здобутий зі старої кулінарної книги. У розділі з випічкою знайшов рецепт приготування білоруської булки по ГОСТу. Випічка і в правду виходить дуже хорошою: м'якої, ароматної і смачної. опис приготування: Щоб приготувати булку білоруську в домашніх умовах, потрібно знати кілька с...

Баклажани, смажені в паніровці

Баклажани, смажені в паніровці

м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...

Баклажани «Жар-птиця»

Баклажани «Жар-птиця»

Хочете приготувати баклажани красиво, смачно, ефектно і швидко? Тоді цей рецепт баклажанів "; Жар-птиця" точно для вас. Беріть на замітку! опис приготування: Якщо ви любитель баклажанів, але до сих пір не пробували приготувати закуску "; Жар-птиця ";, обов'язково рекомендую це зробити. Готуєть...

М`ясо на кістках

М`ясо на кістках

Останнім часом стало дуже популярним запікати м'ясо на кістці. Вам слід дізнатися, як приготувати балик на кістки. Рецепт дуже класний, свинина виходить соковитою і поєднується з будь-яким гарніром. опис приготування: Якщо у вас буде шматочок м'яса менше мого, раджу скоротити час приготування....

Млинці з мізками

Млинці з мізками

Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними опис приготування: очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...