Рецепти womanlife.com.ua

Біляші з м'ясом

Біляші з м'ясом

Біляші дуже люблять дорослі і діти. Купувати їх в лотках не раджу, а ось приготувати вдома - відмінна думка. Це нескладно і дуже смачно. Іноді ці ласощі можна їсти навіть тим, хто дотримує фігуру. опис приготування: Біляші з м'ясом — обсмажені до рум'яної скоринки смачні пиріжки з м'ясним фарш...

Бісквітні коржі для торта

Бісквітні коржі для торта

Дуже вдалий рецепт приготування бісквітних коржів, які ідеально підходять для торта. Випічка виходить дуже пишною, особливо добре поєднується з білковим кремом. Готуються коржі дуже просто. опис приготування: Все дуже просто і швидко. При випічці бісквіта в духовці, найкраще використовувати ст...

Баклажани «трійка»

Баклажани «трійка»

Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...

Аджика з помідорів без часнику

Аджика з помідорів без часнику

Ходила в цей раз на ринок. Часник видався надто дорогим. подумала, не варто він того. Набрала звичайного ріпчастої цибулі. Народився новий рецепт. ось, як приготувати аджику з помідорів без часнику. опис приготування: Аджика без часнику готується так само, як і з часником. Просто виходить трох...

Баклажани по-стамбульськи

Рецепти салат «Буржуй»

Рецепт приготування фаршированих різними овочами баклажанів опис приготування: Баклажани розрізаємо на поздовжні половини. Підрізаємо м'якоть і, не виймаючи її, кладемо овочі в холодну, злегка підсолену воду. робимо це, щоб баклажани втратили гіркоту. Потім дістаємо з баклажанів м'якоть і дріб...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Булочки до чаю здобні

Булочки до чаю здобні

Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю здобні — відмінне частування для гостей і близьких. Такі булочки тануть у роті, особливо якщо подати їх з чашкою кави, чаю чи склянкою молока. опис приготування: Не обов'язково готувати здобне тісто на дріжджах, щоб спекти смачні соло...

Млинці «червоний оксамит»

Млинці «червоний оксамит»

Здивувати своїх рідних можна навіть незвичайного кольору млинцями, тому розповім, як приготувати млинці "; Червоний оксамит. Дуже смачні і красиві на вигляд червоні млинці з ніжною вершковою начинкою. опис приготування: Раджу вам готувати такі млинці невеликими порціями, так як вони настільки ...

Балтійський сирний суп

Балтійський сирний суп

Рецепт приготування балтійського сирного супу. опис приготування: У супі відмінно поєднуються сир, домашні сухарики зі смаком часнику, свіжа зелень. Перець мелений і сіль— — За смаком ...

Банани в мікрохвильовці

Банани в мікрохвильовці

Якщо ви ще не знали, як приготувати банани в мікрохвильовці, — цей рецепт вам сподобається. А що вже говорити про сам десерті — незвичайний, смачний і в той же час ніжний. Спробуйте обов'язково опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний рецепт приготування бананів в мікрохвильов...

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником — прекрасна святкова і повсякденна закуска. Дуже важливо відзначити, що цю закуску можна їсти як теплою, так і остигнула. Остившая вона набуває несподіваний смак. опис приготування: Баклажани з сиром і часником готуються дуже легко і швидко. Дам ще один практичний...

Баклажани по-вірменськи на зиму

Баклажани по-вірменськи на зиму

Ідеальна закуска на святковий стіл — це баклажани по-вірменськи. готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються з задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат. опис приготування: Представляю вам простий рецепт приготування баклажан по-вірменськи на зиму. Після того як...

Борщ з грибами

Борщ з грибами

Напевно, з усіх супів найулюбленіший у всіх це борщ. наваристий, смачний, який на наступний день стає ще смачніше. Чого тільки не додають в цей суп крім капусти і буряка. опис приготування: Описаний мною в цьому рецепті пісний борщ з грибами — легша і дієтична версія традиційного борщу. Проте,...

Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски

Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски

На святковому столі ця закуска виглядає дивно апетитно, та й смак напевно порадує і вас, і ваших гостей. Ця ситна начинка - вельми оригінальна ідея, так що рекомендую на замітку. опис приготування: Хочу докладно розповісти, як приготувати млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски і відварен...

Вірменський квасолевий суп

Вірменський квасолевий суп

Пропоную вам простий рецепт вірменського квасоляного супу лобахашу — смачного, корисного і абсолютно вегетаріанського! При цьому, ситного настільки, що оцінять навіть завзяті м'ясоїди;). опис приготування: вірмени (як, втім, і представники інших кавказьких народів) вміють дивним чином створюва...

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Рецепт приготування пельменів по-узбецьки з начинкою з яловичини. опис приготування: Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список. приготування: Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпч...

Бісквітний пиріг з ягодами

Бісквітний пиріг з ягодами

Легкий в приготуванні пиріг з ягодами. Можна використовувати для цього рецепта сухі ягоди або в оболонці, такі як: смородина червона або чорна, агрус, лохина, чорниця, черешня (без кісточки). опис приготування: Приготуйте тісто. Вимийте і підготуйте ягоди. З'єднайте тісто з ягодами, випікайте ...

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Пропоную рецепт смачної і пікантною закуски з баклажанів. Такі баклажани можна приготувати на зиму, консервація добре зберігається і не втрачає смак. опис приготування: Зелень для приготування баклажан вибираємо за смаком. У мене петрушка і базилік. Кількість гострого перцю потрібно коригувати...

Млинці з брокколі

Млинці з брокколі

Спробуйте млинці з брокколі - незвично смачну і поживну страву. Подавайте млинці зі сметаною. А підійдуть вони для живильного ранкового сніданку або вечірнього сімейного вечері. рекомендую! опис приготування: Розділені на суцвіття брокколі варяться не більше 10 хвилин, потім їх варто остудити ...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...