Рецепти womanlife.com.ua

Копчена риба

Копчена риба

Балик - це частина риби, яку спочатку солять, а потім в'ялять на повітрі. Сама назва перекладається з тюркської мови як "; риба ";. Але зараз цю закуска готується з різних головних інгредієнтів. опис приготування: Я вам розповім, як приготувати балик копчений зі свинини. Для цього вам обов'язк...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Томатний Брускетта Amatriciana

Томатний Брускетта Amatriciana

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Біфштекс по-білоруськи

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Млинці на сироватці без яєць

Млинці на сироватці без яєць

Млинці на сироватці без яєць можна приготувати, якщо у вас залишилася сироватка від приготування кисломолочних продуктів. Найцінніше, що вам не знадобляться навіть яйця, а млинці будуть смачними! опис приготування: Млинці на сироватці без яєць вийдуть смачними, вони підходять для фарширування...

Булочки до чаю з корицею

Булочки до чаю з корицею

Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю з корицею, ароматну випічку, яка може зігріти в холодний зимовий день. Булочки дуже прості в приготуванні, повітряні і смачні. опис приготування: Можна приготувати чай з корицею, а можна подати до чаю ароматні булочки, приготовані за ...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бразильський морквяний пиріг

Бразильський морквяний пиріг

Випічка з морквою завжди виходить смачною і яскравою. Пропоную простий рецепт пирога покритого шоколадною глазур'ю. поєднання чудове, спробуйте. опис приготування: Пиріг на основі двох видів борошна, цільнозерновий і білої пшеничної. По бажанню, можна використовувати тільки один вид борошна. Я...

Бабка картопляна в горщику

Бабка картопляна в горщику

Ця страва при всій своїй простоті може стати прикрасою не тільки повсякденного, але і святкового столу — у тому випадку, якщо ви приготуєте картопляну бабку в порційних горщиках! опис приготування: Рецепт приготування бабки картопляної в горщику є одним з найулюбленіших в Білорусі. Ця країна с...

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бігос польський

Бігос польський

Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'яс...

Баклажани рулетики з сиром

Баклажани рулетики з сиром

Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...

Стегно без кістки

Стегно без кістки

Страви з курки - безпрограшний варіант. Якщо сумніваєтеся у виборі основної страви, сміливо беріть курку, вона сподобається всім і підійде до будь-якого гарніру. розповім, як приготувати стегна без кістки. опис приготування: Курячі стегна можна обсмажити на сковороді, на мангалі або запекти в ...

Млинцевий торт зі сметанним кремом

Млинцевий торт зі сметанним кремом

Торт із звичайних млинців, просочений смачним сметанним кремом. можливо, у вас залишилися вже випечені млинці, використовуйте їх для приготування торта! А для насиченості можна додати солодкий джем. опис приготування: Млинцевий торт зі сметанним кремом в домашніх умовах — хороший десерт до гар...

Баклажани по-угорськи

Баклажани по-угорськи

Особливістю угорської кухні є те, що овочі обсмажуються не в маслі, а готуються на грилі. Таким чином, отримуємо блюдо з меншим відсотком калорій, але дуже смачне! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-угорськи. Ця страва часто відносять до болгарської і грецької наці...

Млинці «тигри»

Млинці «тигри»

Дуже простий і забавний рецепт, який напевно сподобається вашим гостям. Ці ефектні млинці готуються дуже швидко, при чому ви можете використовувати, заздалегідь спечені млинці. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування млинців "; Тигренят ";. Звичайні мли...

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...

Баклажан по-грецьки

Баклажан по-грецьки

Такий рецепт приготування баклажана по-грецьки мені подобається тим, що як закуска підходить до будь-якого гарніру як в гарячому, так і в холодному вигляді. А часу на приготування при цьому йде мало! опис приготування: Просте в приготуванні і дуже смачне блюдо! пробуємо! баклажани— 2 штуки Ц...