Рецепти womanlife.com.ua

Білі ковбаски

Білі ковбаски

Ковбаски з курячого філе, свинини, лука і молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. соковиті, ніжні і дуже смачні! опис приготування: Першоджерело цього рецепта відносить ці ковбаски до Французької кухні. Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на св...

Білковий крем для торта

Білковий крем для торта

Хочу показати вам свій простий рецепт приготування білкового крему для торта — з ним ви змиєте приготувати повітряні і смачні десерти на будь-яке свято! Дивимося і записуємо. опис приготування: Білковий крем багато хто намагається уникати і бояться, що він погано приготується. Пара секретів і ...

Бісквіт з кавою і мигдалем

Бісквіт з кавою і мигдалем

Кожен любитель кави і мигдалю оцінить цей пиріг, так як він неймовірно смачний! ніжний бісквіт, аромат кави і мигдалю, а також солодка просочення роблять цей пиріг дійсно особливим. опис приготування: Якщо ви кавоман, вам просто необхідно дізнатися, як приготувати бісквіт з кавою і мигдалем! А...

Брауни с кофе эспрессо

Брауни с кофе эспрессо

Брауни с эспрессо — это разновидность кекса, который идеально сочетается с чашечкой кофе. Особенно приятно отведать брауни в полдник, чтоб как-то дотянуть до ужина! це, звичайно ж, жарт! ось рецепт. опис приготування: Брауни с эспрессо готовится с вареным кофе и это придает нашей выпечки влажн...

Борані із зеленою квасолею

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...

Бастурма з яловичини

Бастурма з яловичини

думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою. опис приготування: Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь...

Баклажани по-японськи

Баклажани по-японськи

До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування баклажан по-японськи в домашніх умовах. Це пікантне і смачна страва приємно здивує навіть гурманів. опис приготування: Як і будь-які інші страви азіатської кухні, баклажани по-японськи готуються з різними спеціями, а основу соусу складе соєвий ...

Бабушкін пиріг з варенням

Бабушкін пиріг з варенням

Цей пиріг знайомий багатьом з дитинства. Ну яка бабуся не балує своїх улюблених онуків випічкою? Я дуже люблю цей пиріг, його знайомий смак і аромат варення… Хто не пробував - заходите і готуйте! опис приготування: Як приготувати бабусин пиріг з варенням? Дуже просто! Візьміть баночку улюблено...

Баклажанова ікра

Баклажанова ікра

сьогодні дізнаєтеся, як приготувати баклажановий ікру. Такий рецепт зі своїми особливостями є у кожної сім'ї, і сьогодні я розповім вам, як його готують в нашій родині. Все досить просто. дивіться! опис приготування: Таке блюдо я вам рекомендую їсти не тільки як самостійне, але і використовува...

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Баклажани з майонезом на зиму

Баклажани з майонезом на зиму

Дуже смачна заготівля з баклажанів на зиму. Цікавий варіант закуски, яка стане в нагоді як для повсякденного столу, так і для святкового. опис приготування: розповім, як приготувати баклажани з майонезом на зиму. Салат не тільки смачний, але і поживний, а ще він багатий калієм, який так необхі...

Булочки з соусом песто

Булочки з соусом песто

Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...

Борщ з кислим молоком

Борщ з кислим молоком

Уявляю Вашій увазі рецепт приготування холодного борщу з буряка, капусти, кислого молока, лука, моркви і картоплі. опис приготування: Додавши в борщ кисле молоко, ви отримаєте густий вершковий суп, який відмінно Вас наситить і освіжить в жарку погоду. Борщ ми приготуємо на основі варених овочі...

Бискоти Рококо

Бискоти Рококо

Рецепт приготування італійського печива. кількість порцій: 12 мука— 300 грам меленого мигдалю— 200 грам цукру— 180 грам дріжджі— 14 грам вершкове масло— 35 грам(порізати) Cedra 1 лимона— 1 штука Cedra 1 апельсина— 1 штука біле солодке вино— 120 мілілітрів яйця— 2+1 штука цукати— 150 грам(рубані...

Баклажани по-балканськи

Баклажани по-балканськи

Дивовижний рецепт приготування баклажанів по-балканськи. Баклажани смажаться на одній сковороді з помідорами, а потім доповнюються бринзою і подрібненою зеленню. смак приголомшливий! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-балканськи. спершу, баклажани обсмажуємо на рос...

Млинці по Дюканов

Млинці по Дюканов

Це тонкі і дієтичні млинці, які рекомендує готувати відомий французький дієтолог П'єр Дюка. Випічка відмінно підходить для тих, хто на дієті, або ж для тих, хто не вживає жирну їжу. опис приготування: розповім, як приготувати млинці по Дюканов в домашніх умовах. Постарайтеся використовувати ма...

Buiabyes

Buiabyes

смачний, наваристий рибний суп. Експериментуйте з морепродуктами по своєму смаку. Хто хоч раз в житті спробував марсельну вуха, той не забуде її ніколи. гостра, пряна…дуже пікантна! опис приготування: попурі (Buiabyes), або вуха, - культове блюдо південно-французької кухні, яке являє собою риб...