Рецепти womanlife.com.ua
Білі гриби в сметані
ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...
Баклажани з горіхами
Баклажани з горіхами — це дуже легка літня закуска, одна з класичних закусок з цього чудового овочу. Якщо не помиляюсь, щось подібне популярно в кавказької кухні. готуємо! опис приготування: баклажан — смачний, красивий і корисний овоч, з якого можна приготувати чимало цікавих страв. Сьогодні ...
Арахіс в глазурі
мммм! Арахіс в глазурі! Спеціально для тих, хто шалено любить горішки за переглядом фільмів або просто як джерело енергії для перекусу. Варто спробувати! опис приготування: розповідаю, як приготувати арахіс в глазурі. повірте, це простіше простого! 1. Арахіс необхідно помістити в змащену масло...
Безе на сковороді
ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...
Пиріг з морквою
У вегетаріанських рецептах випічки не використовуються молочні продукти і яйця. Але як же замішувати тісто без них? Цілком можливо, головне, створити правильну консистенцію. Приклад в цьому рецепті. опис приготування: В інструкції я описала, як приготувати Брауні з бананом. І фрукт тут викорис...
Безе по Дюканов
Що робити, якщо дуже хочеться солоденького, а можна? Приготувати чудове дієтичне безе по Дюканов. Цукор замінюється Ізомальт, який абсолютно некалорійний. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо безе по Дюканов в домашніх умовах. Замість цукру я використовую його замінник — ізомальт. Його мож...
Бублики з фаршем в духовці
Бублики з фаршем в духовці - це нескладне в приготуванні блюдо, яке прикрасить ваш стіл. Якщо ви хочете почастувати своїх домашніх незвичайним, але простим частуванням, то це якраз те, що потрібно! опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати бублики з фаршем в духовці, то просто п...
Млинці з м'ясом
Рецепт млинці з м'ясом — приготування млинців з м'ясною начинкою. Неймовірно смачна закуска популярна в Росії і країнах Європи. опис приготування: Популярне російське блюдо — млинці з м'ясом. Зазвичай подається на обід в якості основної страви на друге. Так само млинчики з м'ясною начинкою буд...
Безе рецепт класичний
от скажіть, ну хто хоча б раз в житті не куштував легке і повітряне безе? А як на рахунок приготувати самостійно? повірте, це не складно! Ділюся з вами класичним рецептом приготування безе. опис приготування: Перед вами — безе рецепт класичний. У каструлі з'єднуємо яєчні білки з цукром, ретель...
Ананасовий торт
Ананасовий торт — класика жанру! Такий торт завжди виходить і смачний і красивий. Якщо Ви ще жодного разу не готували його самі в домашніх умовах, то думаю, зараз дуже вдалий час це зробити! опис приготування: Ананасовий торт — це дуже смачний торт. До речі, готується він досить стандартним сп...
Бананові мафіни з шоколадом
Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...
Білковий крем з агар-агаром
Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...
Акула на пару
М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...
Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями
Готують курячий бульйон по-різному, але різночитання стосуються швидше деталей, а не принципів. Я пропоную свій варіант базового курячого бульйону з перепелиними яйцями. опис приготування: З курячих шийок виходить чудовий, наваристий, прозорий і смачний бульйон. Хочу поділитися з вами секретом...
Баклажани по-німецькі
Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Одного разу в одному ресторані мені подавали щось подібне, але ось відобразити істинний смак традиційного блюда можна так… опис приготування: запечені баклажани — насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно б...
Млинці-пиріжки
Млинці-пиріжки дуже зручні тим, що готуються відразу з начинкою. Вони мають форму складеного млинця, а за змістом схожі на пиріжок з начинкою. опис приготування: Млинці-пиріжки виходять пишними і ніжними всередині, а зовні злегка хрусткими. Начинку беріть за смаком. У мене це відварне м'ясо з ...
Баклажани в горіховому соусі
Баклажани в горіховому соусі — грузинське блюдо, увібрало в себе традиційні аромати цієї кухні. Braai, грецькі горіхи, ucho-сунелі і, звичайно, винний оцет — основа смачного соусу для баклажан. опис приготування: баклажани, запечені в духовці і щедро присмачені горіховим соусом, Лілія стануть ...
Сектор
сектор — це, наскільки мені відомо, бухарський плов. сектор, на відміну від класичного плову, готується всього з декількох простих інгредієнтів (майже плов з сокири), але виходить дуже смачним. опис приготування: сектор — це дуже оригінальне блюдо, гідне написання цілої книги, а не короткою за...
Баклажани з сиром і шинкою
Рецепт приготування баклажанів з сиром і шинкою дозволить вам отримати відмінну закуску для буденного обіду або святкового столу. Виглядає блюдо приголомшливо! опис приготування: Щоб приготувати баклажани з шинкою і сиром найкращим чином, найкраще приготувати їх у вигляді бутербродів, так вийд...
Баклажани, тушковані в сметанному соусі
Перед вами рецепт баклажанів, тушкованих в духовці в сметанно-вершкової заливки з часником і кінзою. страва — ситне, літнє, просте в приготуванні. Використовуються тільки натуральні продукти. опис приготування: Підійде і як самостійне блюдо, і як гарнір. Переваги цього способу приготування в т...