Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани пармеджано
трохи спрощений (але результат виходить не менш смачний) рецепт приготування знаменитого італійського блюда — баклажанів пармеджано. Не лякайтеся назви: страва дуже просте. опис приготування: Ця страва таке яскраве і ситне, що його не соромно подати і на святковий стіл. Його їдять і гарячим, і...
Badagi
Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Едді кримське
Едді кримське — проста в приготуванні, але королівська за смаком закуска. Готується вона в духовці. Подається з маслом або майонезом. Баклажани по-кримськи підійдуть і тим, хто рахує калорії. опис приготування: Баклажани по-кримськи можна подавати в салатниці або викласти на тости або хліб і п...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...
Баклажани з сиром в духовці
Пропоную вам згадати класичний рецепт баклажанів з сиром в духовці, який за часів наших мам і бабусь був справжньою прикрасою літнього столу. Часу з тих пір пройшло чимало, але чудовий смак страви від цього анітрохи не постраждав!;) опис приготування: баклажани вимити, видалити плодоніжки і на...
Булочки на сніданок з яйцем і начинкою
Запечені булочки з яйцем і начинкою на вибір - це чудовий сніданок для великої кількості людей. Якщо вам подобаються рідкі жовтки, стежте за тим, щоб вони не затверділи в духовці. опис приготування: В якості начинки для булочок ви також можете використовувати помідори черрі, петрушку, чебрець,...
Борщ з копченими реберцями
борщ, по-моєму, найулюбленіший і найчастіший суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями. опис приготування: Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної...
Борані із зеленою квасолею
Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...
Баклажани під соусом «песто»
Якщо вам до смаку прості і апетитні закуски, тоді цей рецепт точно сподобається! Ніжні і соковиті баклажани на грилі з пікантним соусом - це відмінне доповнення до щоденного і святкового меню. опис приготування: Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що закуска може бути подана до столу як в ...
Безалкогольна Сангрия
Сангрія - алкогольний напій на основі вина і фруктів. Я пропоную приготувати його безалкогольну версію на основі гранатового соку. Напій виходить солодким, фруктовим і пряним. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольну сангрию. З фруктів також можна додати ків...
Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою
Поєднання баклажанів і сирних сирів — одне з моїх улюблених. Ця страва досить ситне і багате смаком, щоб послужити вечерею, проте не важке і готується без використання масла і солі. опис приготування: За бажанням в сирно-сирну суміш можна додати не тільки петрушку, але і часник, аджику і інші ...
Баранячі реберця тушковані
Баранячі реберця тушковані — досить просте і смачне блюдо. Його можна готувати між іншим, особливо не відволікаючись від інших справ. помили м'ясо, порізали цибулю, все обсмажили, а далі процес йде сам. опис приготування: Баранячі реберця тушковані готуються з великою кількістю цибулі. Цибуля ...
Баклажани, смажені кружечками
Це самий простий і швидкий спосіб приготувати баклажани. Потрібно просто порізати їх кружечками, посолити і підсмажити. Усе. опис приготування: Приготуйте баклажани, смажені кружечками. Вам знадобиться масло рослинне, спеції і зелень для прикраси. Подавайте з улюбленим соусом . баклажани— 2 ...
Абрикосова вода
Абрикосова вода — дуже смачний спосіб втамувати спрагу. Дайте своїм дітям спробувати абрикосовий воду — і вони більше ніколи не проситимуть лимонаду і іншої хімозной гидоти опис приготування: Вже не знаю, таку чи абрикосовий воду пив Берліоз в Майстрі і Маргариті у Булгакова, але, судячи з опи...
Банановий брауні
Смачне і просте в приготуванні тістечко, в якому дуже вдало поєднуються смаки шоколаду і банана. опис приготування: Якщо ви любитель шоколаду і всього, що з ним пов'язано — цей рецепт саме для вас. Ніжне і вологе шоколадне тісто з не менш ніжним верхнім банановим шаром, чашечка чаю або кави — ...
Бананові мафіни з медом і арахісовим маслом
Арахісове масло і банани просто створені одне для одного, мед чудово доповнює цю комбінацію. Щоб мафіни вийшли смачніше, використовуйте злегка перезрілі банани. кількість порцій: 12 розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка солі— 1/4 чайних ложки кориці— 1/2 чайних ложки стиглий банан— 1 ш...
Я., запечена в фользі в духовці
Білорибиця відноситься до сімейства лососевих і являє собою один з найбільш смачних і корисних видів риб. Пропоную спробувати, як приготувати білорибицю, запечену у фользі в духовці. опис приготування: Готується така риба дуже просто і не вимагає особливих умінь. Завдяки запіканню в фользі вих...
Аджика без закачування
Для всіх любителів натуральних домашніх соусів пропоную цей вельми простий рецепт аджики без закачування. У міру гостра, дуже ароматна і пікантна, вона прекрасно доповнить м'ясо. опис приготування: Натуральна аджика без закачування в домашніх умовах — відмінна альтернатива покупним соусів і ке...
Баклажани в горіховому соусі
Баклажани в горіховому соусі — грузинське блюдо, увібрало в себе традиційні аромати цієї кухні. Braai, грецькі горіхи, ucho-сунелі і, звичайно, винний оцет — основа смачного соусу для баклажан. опис приготування: баклажани, запечені в духовці і щедро присмачені горіховим соусом, Лілія стануть ...