Рецепти womanlife.com.ua
Млинці, фаршированные ливером
Очень легкое в приготовлении блюдо – блины, фаршированные ливером – станет одним из ваших любимым из-за невероятной простоты и отличного вкуса. Такие блинчики можно подавать на обед или полдник. опис приготування: Как приготовить блины, фаршированные ливером? Дуже легко, і ви в цьому переконає...
Баклажани, запечені з помідорами і сиром
Смачна страва. Може бути закускою або повноцінним другим блюдом. опис приготування: Наріжте овочі кільцями, сир натріть, зробіть соус зі сметани, часнику, солі і перцю. Викладіть гіркою і запікайте в духовці хвилин 10-15. баклажани— 2 штуки сир твердий— 100 грам помідор— 2 штуки сіль, перець...
Булочки з соусом песто
Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...
Булочки з шоколадом і ірисками
Рецепт приготування булочок з ванільним екстрактом, шоколадними чіпсами і ірисками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. яйце— 1 штука ванільний екстракт— 2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1/4 чайних ложки холодну несолоне вершкове масло— 5 ...
Рецепти салат «наречена»
Серпень - сама баклажанная пора! А ще в серпні стиглі помідори і зріла ароматна зелень. Саме час готувати смажені баклажани в заливці з гострого горлодера. Вкуснятина! опис приготування: Горлодер краще зробити напередодні, щоб настоявся і навіть трішки заграє - так смачніше! А взагалі блюдо пр...
Бефстроганов в лаваші
Бефстроганов або м'ясо по-строгановски - тонко нарізані шматочки яловичини в сметанному соусі. Сьогодні ми загорніть його в тонкий вірменський лаваш. Хрусткий лаваш з соковитою м'ясною начинкою… Дуже смачно! опис приготування: Готується ця закуска швидко і легко, якщо ви знаєте деякі тонкощі. ...
Берлінер
Берлінер - це вид пончиків, які придумали в Берліні. Вони великі, пишні, без дірочки посередині, але зате з начинкою. Тому існує не мало смакових варіацій. Спробуємо одну з них. опис приготування: Рецепт не є складним, вам лише необхідно замішати дріжджове тісто, і дочекатися, поки воно піднім...
Булочки до чаю пісні
Рецепт приготування пісних булочок. опис приготування: Пісні булочки добре подавати з чаєм або морсом. приготування: У великій мисці змішати борошно, трохи води, цукор, дріжджі, сіль і олію. Замісити тісто, накрити рушником і дати підійти в теплому місці. Коли тісто підійде, перемішати його. П...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Сектор
сектор — це, наскільки мені відомо, бухарський плов. сектор, на відміну від класичного плову, готується всього з декількох простих інгредієнтів (майже плов з сокири), але виходить дуже смачним. опис приготування: сектор — це дуже оригінальне блюдо, гідне написання цілої книги, а не короткою за...
Млинці «червоний оксамит»
Здивувати своїх рідних можна навіть незвичайного кольору млинцями, тому розповім, як приготувати млинці "; Червоний оксамит. Дуже смачні і красиві на вигляд червоні млинці з ніжною вершковою начинкою. опис приготування: Раджу вам готувати такі млинці невеликими порціями, так як вони настільки ...
Брускетта (найпростіший рецепт)
Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...
Баклажани в аджику
Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...
Нареченої
Користувалася цим рецептом вже багато разів. Булочки підходять для бутербродів, burgerov, а також їх їдять з маслом, варенням і медом. розповім вам, як приготувати булки по простому і швидкому рецептом. опис приготування: Такі булочки зробити дуже просто. Не потрібно витрачати час на підняття ...
Баранина (рагу)
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню. опис приготування: Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку. приготування: Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на ...
Бігос з квашеної капусти
Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...
Білі мариновані гриби
Жодне російське застілля не обходиться без солоних і грибів. А якщо це ще й білі гриби, то від вашої закуски швидко прохолоне слід. Сьогодні я розповім вам, як приготувати білі мариновані гриби. опис приготування: Такі гриби відмінно простоять у вас всю зиму і будуть радувати вас в будь-яку тр...
Булочки з сиром та цибулею
Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...
Австрійський листковий салат
Доповнити колекцію простих рецептик пропоную вам цим класним і недорогим салатом. швидко, апетитно, ситно і завжди дуже смачно. Я покажу, як приготувати австрійський листковий салат. опис приготування: Я використовувала відварну картоплю, який залишився від вечері. Тому приготування салату у м...
Борані із зеленою квасолею
Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...