Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани по-угорськи
Особливістю угорської кухні є те, що овочі обсмажуються не в маслі, а готуються на грилі. Таким чином, отримуємо блюдо з меншим відсотком калорій, але дуже смачне! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-угорськи. Ця страва часто відносять до болгарської і грецької наці...
Англійський бісквіт
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Борщ «пісний»
Рецепт приготування пісного супу. Традиційна російська кухня. опис приготування: Для початку потрібно нарізати картоплю, покласти в каструлю, залити водою і включити вогонь. Перець і цибулю нарізати дрібно. За допомогою дрібної терки натерти буряк. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Влити т...
Ботвінья традиційна з рибою
Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...
Фаршировані перці «Як у бабусі»
Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Баклажанна ікра
Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...
Bagehot Маргарита
Bagehot Маргарита — традиційна угорська випічка, яку в Угорщину привнесли з собою євреї. Beygli — це обов'язковий атрибут різдвяного столу в будь-якій сім'ї. готуємо! опис приготування: Beygli — це традиційна угорська різдвяна випічка, яку традиційно печуть у Святвечір, а подають вже безпосере...
Баранина (спекотне)
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Батончик мюслі в домашніх умовах
Любителям смачних і корисних перекусів для дітей і дорослих хочу рекомендувати звернути увагу на це вельми простий варіант, як приготувати батончик мюслі в домашніх умовах. опис приготування: Це дуже простий рецепт батончка мюслі в домашніх умовах без випічки і зайвих маніпуляцій. Використовув...
Білі мариновані гриби
Жодне російське застілля не обходиться без солоних і грибів. А якщо це ще й білі гриби, то від вашої закуски швидко прохолоне слід. Сьогодні я розповім вам, як приготувати білі мариновані гриби. опис приготування: Такі гриби відмінно простоять у вас всю зиму і будуть радувати вас в будь-яку тр...
Баклажани з помідорами і сиром
Баклажани і самі по собі смачні, але в поєднанні з соковитими помідорами і рум'яної сирної скоринкою вони перетворюються в справжні ласощі! Пропоную вам простий покроковий рецепт баклажанів з помідорами і сиром. опис приготування: Приготувати такі баклажани настільки просто, що впорається наві...
Биточки з червоної риби
Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...
Стегно куряче з картоплею в духовці
Ситний і смачний вечерю, приготований в духовці. Ароматні і соковиті стегенця з овочами нікого не залишать байдужими! просте блюдо, готувати яке можна хоч кожен день! опис приготування: М'ясо і овочі підготуйте. Складіть в форму, запікайте в духовці при 220 градусах хвилин 40-60. перевіряйте г...
Баклажани по-китайськи
Баклажани по-китайськи — одне з найпопулярніших страв китайської кухні. Втім, всі інгредієнти для цієї страви доступні в будь-якому російському супермаркеті, тому блюдо можна приготувати і у нас. опис приготування: Вся фішка баклажанів по-китайськи полягає в кисло-солодкому соусі, в якому пере...
Борщ по Дюкану
любителям борщу, які дотримуються системи харчування по Дюканов пропоную рецепт цієї страви. Він такий же смачний, корисний і ароматний, як звичайний борщ, але менш калорійний. опис приготування: Борщ по Дюканов відрізняється від звичайного тим, що в ньому немає картоплі і жиру. Зварити його м...
Булочки из дрожжевого теста
Булочки из этого теста получаются удивительно вкусными и нежными. Сьогодні я розповім, как приготовить булочки из дрожжевого теста с маком. Буде дуже смачно! опис приготування: Булочки из дрожжевого теста с маком получаются удивительно вкусными и ароматными. По бажанню, можно добавить в тесто ...
Баклажани з начинкою
Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...
Баклажани по-корейськи смажені
Баклажани по-корейськи смажені подають холодними. Виходить дуже смачний, ситний і вітамінний овочевий салат з пікантним смаком. Ще смажені баклажани по-корейськи називають "; Каді-ча ";. опис приготування: Як приготувати баклажани по-корейськи смажені? Дуже просто! Пропоную докладний покрокови...
Баклажани в гострому соусі
Готувати баклажани часто дуже просто, головне, підібрати до них смачний соус. Дуже добре підходить до баклажанів томатний соус, тому пропоную приготувати баклажани в гострому соусі з помідорів. опис приготування: Купити баклажани в літньо-осінній період не складає труднощів, тому, раджу готува...