Рецепти womanlife.com.ua

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...

Борщ на свинячих реберцях

Борщ на свинячих реберцях

Якщо ви любите ситні і смачні перші страви, то пропоную вашій увазі борщ на свинячих реберцях. Спробуйте приготувати його будинку і насолоджуйтеся традиційної слов'янської кухнею. опис приготування: Не так часто господині готують борщ на свинячих реберцях, а даремно. Бульйон виходить неймовірн...

Апельсинові цукати в шоколаді

Апельсинові цукати в шоколаді

Апельсинові цукати в шоколаді — десерт і солодке частування, яке і виглядає оригінально, і на смак відрізняється від класичних десертів. Такі шоколадні палички завжди користуються особливим успіхом! опис приготування: Для приготування апельсинових цукатів в шоколаді багато чого не потрібно. Це...

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...

Биточки з грибами і сиром

Соковита запечена яловичина

З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...

Вегетаріанець з п'яти пальців

Вегетаріанець з п'яти пальців

звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію! опис приготування: Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичног...

Баклажани сациві з волоськими горіхами

Баклажани сациві з волоськими горіхами

баклажани сациві — це просто універсальна закуска з репертуару грузинських кулінарів і кухарів. Ця холодна закуска прекрасно виглядає на будь-якому столі, але особливо добре — природа. опис приготування: баклажани сациві — це моя улюблена страва грузинської кухні. Хоча це навіть не страва, а п...

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Сьогодні ми спробуємо з вами зробити роли по-російськи. Як ви думаєте, в чому їх відмінність від простих? Насправді відповідь лежить на поверхні. Все дуже просто, вам тільки потрібно подивитися рецепт. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати млинцеві роли з вершковим сиром і черво...

Азербайджанський суп «Довга»

Азербайджанський суп «Довга»

Дуже смачний і освіжаючий суп на основі кисломолочних продуктів і великої кількості зелені. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями ви дізнаєтеся, як приготувати азербайджанський суп «Довга». опис приготування: Цей суп схожий на відому всім окрошку, однак для його приготування не потрібно...

Банановий коктейль з мокко

Банановий коктейль з мокко

Набрид кава і чай? Здивуйте себе екзотичним поєднанням бананів і кави. опис приготування: відчистити банани, порізати на шматочки і помістити в блендер. Туди ж всипати каву, какао, налити йогурт і кинути лід. Увімкніть блендер на кілька секунд, і за вас він подрібніть все це до стану однорідно...

Баклажани із бринзою

Баклажани із бринзою

У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...

Бісквіт з карамеллю

Бісквіт з карамеллю

Бисквит – отличная основа для многих десертов. Якщо знати технологію, то він вийде легким і повітряним, і не буде опадати. сьогодні розповім, як приготувати бісквіт з карамеллю швидко і просто. опис приготування: Бисквит – несложная основа под десерты. Але якщо правильно його приготувати, дати...

Млинці на воді тонкі

Млинці на воді тонкі

Обожнюю тонкі млинці за універсальність: це і десерт, і сніданок, і навіть основа для торта. Тому пропоную вам подивитися, як приготувати млинці на воді тонкі. Класичний простий рецепт. опис приготування: Не нехтуйте расстойкой тесту. Після замішування дайте йому постояти не менше 15 хвилин. Т...

Бозбаш-куфта

Бозбаш-куфта

Цей чудовий супчик — справжній подарунок для всіх гурманів і любителів кавказької кухні. Він неймовірно смачний, з неповторним ароматом і досить незвичайними інгредієнтами. опис приготування: Рецепт приготування бозбаш-кюфта відноситься до азербайджанської кухні, цей суп є різновидом кюфта, ал...

Англійський сніданок

Англійський сніданок

Традиційний англійський сніданок - це не тільки корисна вівсяна каша, як багато хто думає. Він дуже ситний і складається з багатьох інгредієнтів. Розповім вам про те, як приготувати англійський сніданок. опис приготування: Англійський сніданок — поживний і різноманітний, в його складі білки, ж...

Баранячі реберця тушковані

Баранячі реберця тушковані

Баранячі реберця тушковані — досить просте і смачне блюдо. Його можна готувати між іншим, особливо не відволікаючись від інших справ. помили м'ясо, порізали цибулю, все обсмажили, а далі процес йде сам. опис приготування: Баранячі реберця тушковані готуються з великою кількістю цибулі. Цибуля ...

Англійський бісквіт

Англійський бісквіт

англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...

Білий квас

Білий квас

З настанням тепла особливої ​​актуальності набувають домашні напої, добре вгамовують спрагу. Тому на замітку пропоную вам відмінний рецепт приготування білого квасу. Дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: 1. Візьміть 2 столові ложки борошна, розведіть їх в невеликій кількості води. 2. Т...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Едді кримське

Едді кримське

Едді кримське — проста в приготуванні, але королівська за смаком закуска. Готується вона в духовці. Подається з маслом або майонезом. Баклажани по-кримськи підійдуть і тим, хто рахує калорії. опис приготування: Баклажани по-кримськи можна подавати в салатниці або викласти на тости або хліб і п...