Рецепти womanlife.com.ua

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...

Аджика з перцем і яблуками

Аджика з перцем і яблуками

Щороку роблю безліч заготовок на зиму, в тому числі і кілька видів аджики, адже в нашій родині її обожнюють. Розповім вам про один з рецептів! Це смачна аджика з перцем і яблуками опис приготування: До складу цієї аджики входить безліч інгредієнтів, завдяки чому її смак насичений і різноманітн...

Булка білоруська

Булка білоруська

Цей рецепт був здобутий зі старої кулінарної книги. У розділі з випічкою знайшов рецепт приготування білоруської булки по ГОСТу. Випічка і в правду виходить дуже хорошою: м'якої, ароматної і смачної. опис приготування: Щоб приготувати булку білоруську в домашніх умовах, потрібно знати кілька с...

Баклажани, фаршировані помідорами і сиром

Баклажани, фаршировані помідорами і сиром

Ще одне оригінальне і нехлопотно в приготуванні блюдо з баклажанів — це баклажани, фаршировані помідорами і сиром. влітку, в сезон цих овочів, готуємо це смачна страва регулярно. опис приготування: Пропоную вам ще одну ідею приготування смачної закуски з баклажанів. Цей рецепт баклажанів, фарш...

Бефстроганов з грибами і вершками

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Befstroganov — дуже смачне і неймовірно популярна страва! В даному рецепті яловичина гармонійно поєднується з печерицями, цибулею і вершками. Виходить гарне блюдо для обіднього столу або вечері. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з грибами і вершками. Лук...

Баранячі ребра в казані

Баранячі ребра в казані

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...

Баклажани з морквою і цибулею на зиму

Баклажани з морквою і цибулею на зиму

Серед великої різноманітності заготовок на зиму варто виділити смачні баклажани з морквою і цибулею. Попередньо запечені в духовці, шматочки баклажанів виходять просто чудово! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачні баклажани з морквою і цибулею на зиму, найкраще запекти або обсмаж...

Badagi

Badagi

Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...

Баклажани по-українськи

Баклажани по-українськи

Українська кухня завжди вміла приємно дивувати, ось і в даному випадку мені підвернувся чудовий рецепт. Баклажани по-українськи можна приготувати по-різному, ділюся рецептом для мультиварки. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-українськи. Звичайно ж, можна приготу...

Баклажани з салом на мангалі

Баклажани з салом на мангалі

Баклажани з салом на мангалі — хіт нашого літа. Блюдо виходить досить сумнівного скукоженний виду, але на смак просто божественно! Спробуйте, і Ви не зможете забути цей смак вже ніколи. опис приготування: Я обожнюю баклажани з салом на мангалі — це найсмачніший шашлик в світі (НЕ вважаючи, зви...

Баклажани по-віденськи

Баклажани по-віденськи

Якщо ви любитель баклажанів, дуже раджу познайомитися з моїм рецептом приготування цих чудових овочів. Баклажани запікають з помідорів і сиром, виглядає дуже привабливо! опис приготування: Уявляю простий рецепт приготування баклажанів по-віденськи. Готується все абсолютно нескладно. Баклажани ...

Борщ звичайний

Борщ звичайний

Який же обід без смачного борщу? А щоб звичайний борщ вийшов наваристим і густим, потрібно знати кілька секретів його приготування. Хочете дізнатися які? Тоді я поділюся з вами! опис приготування: Борщ - це перше, дуже ситне блюдо з насиченим смаком і приємним ароматом. У кожного є свій секрет...

Брусничний компот

Брусничний компот

Простий рецепт брусничного компоту — для вас! Спробуйте обов'язково, це дуже ніжний на смак напій! А щоб не вийшло кисло, я додаю солодкі яблука. Смачне і просте поєднання. пробуйте! опис приготування: Цей брусничний компот в домашніх умовах — справжній порятунок влітку! Моя сім'я його дуже лю...

Боби з м'ясом в горщику

Боби з м'ясом в горщику

Боби з м'ясом в горщику готуються дуже просто. Єдине — самі боби. Якщо консервованих під рукою немає, то доведеться замочити боби на ніч, а потім ще годину варити. правда, блюдо того варто! опис приготування: Як приготувати боби з м'ясом в горщику? 1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або су...

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою. опис приготування: Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь...

Аджика без закачування

Аджика без закачування

Для всіх любителів натуральних домашніх соусів пропоную цей вельми простий рецепт аджики без закачування. У міру гостра, дуже ароматна і пікантна, вона прекрасно доповнить м'ясо. опис приготування: Натуральна аджика без закачування в домашніх умовах — відмінна альтернатива покупним соусів і ке...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Бісквітне тістечко

Бісквітне тістечко

Покажу простий варіант, як приготувати бісквітне тістечко до чаю на швидку руку. Ми будемо використовувати готовий бісквіт, тому час приготування скоротиться в рази. Вам знадобиться всього хвилин 15. опис приготування: Оскільки ми зволожили бісквіт просоченням, тістечка можна відразу подати до...

Бананові слойки

Бананові слойки

Дуже простий і смачний рецепт слоек, де начинка можна може бути завжди різною. кількість порцій: 8 листкове тісто— 500 грам(готове заморожене) банани— 100 грам(сушені) цукор— 2 Ст. ложки(Містраль) яйце— 1 штука(жовток) Тісто розморозити при кімнатній температурі, розкачати завтовшки в 3 мм...