Рецепти womanlife.com.ua
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами — дуже ефективний і оригінальний спосіб приготування філе білої риби. Швидке і просте блюдо зі смачним соусом. опис приготування: Філе білої риби — досить дешевий, доступний і простий у приготуванні джерело багатьох корисних речовин, тому її включення в...
Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем
Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...
Боботай
рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...
Баклажани, фаршировані фаршем і грибами
Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...
Каша зі шкварками
розповім вам, як приготувати бананові чіпси (сушені банани з корицею) — дуже корисну солодкість, яка допоможе підняти вам настрій. Вони відмінно підійдуть в якості легкого перекусу. опис приготування: За цим рецептом можна засушити банани в формі чіпсів до такого стану, яке вам подобається: за...
Авокадо з креветками
Авокадо з креветками — смачний салат, який ще й дуже корисний і красивий. обідаючи їм, Ви зможете задовольнити не тільки голод, але і отримати естетичне задоволення! опис приготування: Авокадо з креветками — салат, на приготування якого йде близько 20 хвилин. Однак, знаю точно, що такий салат ...
Баранячі реберця на сковороді
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Баклажани по-бухарски
Мінімум витраченого часу на приготування — максимум отриманого задоволення. Баклажани по-бухарски — рецепт родом з узбецької національної кухні, чудовий і ситний салат. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-бухарски. Приготування відніме у вас максимум 30 хвилин. Бакл...
Апельсиновий пудинг
Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма. опис приготування: Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовн...
Апельсиновий кисіль
Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...
Аджика (дуже простий рецепт)
Навряд чи хтось із нас не пробував грузинські соуси. Особливо вони хороші в національному виконанні до шашлику, SUPU & Quot; Xarco & Quot;. Сьогодні я розповім вам, як приготувати аджику без праці і клопоту. опис приготування: Таку аджику коштувати зберігати в темному і прохолодному місці. Рец...
Млинці на Різдво
На жаль, традиційно млинці на Різдво в домашніх умовах готують дуже рідко. Однак це можна виправити, чому б і ні? ніжні, апетитні і дуже смачні млинці доповнять святковий стіл. опис приготування: Хочу запропонувати вам дуже простий рецепт млинців на Різдво, які можна подавати з будь-якою начин...
Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
Булочки «жайворонки»
Выпечка в форме зверей или птичек – это всегда забавно и мило. Такие чудные булочки вы сможете подать к любому празднику. Рассказываю о рецепте выпечки, как приготовить булочки «Жаворонки». опис приготування: Булочки в форме птичек часто готовят на праздники, особенно весенние, ведь птицы – эт...
Борані із зеленою квасолею
Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...
Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування
Раджу вам подивитися, як приготувати баклажани по-корейськи без обсмажування - дієтичний рецепт свіжого літнього страви з овочами і пряною заправкою. Це - апетитне літній овочеве блюдо по-корейськи. опис приготування: Овочі бажано не обсмажувати, так вони зберігають максимум корисних речовин. ...
Бісквітний торт «графські руїни»
Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...
Банани в шоколаді
Хочете приготувати неймовірно солодкий десерт? Немає проблем: спробуйте зробити банани в шоколаді, запевняю такого ви ще не пробували. Десерт виходить схожим на морозиво, що дуже подобається дітям. опис приготування: Десерт в першу чергу призначається для дітей, але таку смакоту можна готувати...
Баклажани по-бакинські
такі баклажани — це справжнє свято шлунка, так що не пропустіть нагоду приготувати це приголомшливе блюдо. його, до речі, можна їсти як відразу, так і закатати на зиму, дуже зручно, Чи не справедливість? опис приготування: Скільки я заготовок в своєму житті не перепробувала, але все ж немає ні...
Баклажани на зиму «вогник»
Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...