Рецепти womanlife.com.ua

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Блины гречневые дрожжевые

Блины гречневые дрожжевые

Корисні, вкусные и очень аппетитные блины гречневые дрожжевые в домашних условиях — прекрасная альтернатива традиционному варианту для разнообразия. опис приготування: В качестве основы в рецепт приготовления блинов гречневых дрожжевых может использоваться не только мука, но и самая обыкновенн...

Badridƶani

Badridƶani

Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...

Kobler Абрикосовий

Пиріг з курагою і чорносливом

Любите готувати коктейлі вдома? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей нескладний варіант, як приготувати абрикосовий коблер. Красиво, смачно і просто — ідеальне поєднання. опис приготування: Щоб приготувати абрикосовий коблер в домашніх умовах необхідний невеликий запас льоду і ідеально мати ...

Бастурма з індички з коньяком

Бастурма з індички з коньяком

Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...

Баклажани «трійка»

Баклажани «трійка»

Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...

Банани в шоколаді

Банани в шоколаді

Хочете приготувати неймовірно солодкий десерт? Немає проблем: спробуйте зробити банани в шоколаді, запевняю такого ви ще не пробували. Десерт виходить схожим на морозиво, що дуже подобається дітям. опис приготування: Десерт в першу чергу призначається для дітей, але таку смакоту можна готувати...

Биті огірки

Биті огірки

Основними інгредієнтами страви є огірки і спеції. Приготувати це блюдо зовсім не складно, і часу на приготування багато не йде. Блюдо оригінальне і смачне. кількість порцій: 4 кунжутну олію— 10 грам соєвий соус— 20 мілілітрів огірки— 500 грам часник— 2 часточки рисовий оцет— 20 мілілітрів сіль—...

Барбекю з курки

Барбекю з курки

Соус барбекю, напевно, є одним з найбільш популярних і улюблених в усьому світі. Я пропоную вам подивитися, як приготувати барбекю з курки. Цей будуть ніжки в апетитному соусі. пробуйте! опис приготування: Ці крильця неймовірно апетитні. Їх дуже зручно готувати на закуску або як гарячого страв...

Баклажани з салом на мангалі

Баклажани з салом на мангалі

Баклажани з салом на мангалі — хіт нашого літа. Блюдо виходить досить сумнівного скукоженний виду, але на смак просто божественно! Спробуйте, і Ви не зможете забути цей смак вже ніколи. опис приготування: Я обожнюю баклажани з салом на мангалі — це найсмачніший шашлик в світі (НЕ вважаючи, зви...

Бандерилья

Бандерилья

Бандерилья — це іспанська закуска, nanizannaya з shpazhki. Готується дуже просто. Ідеальний варіант для святкового столу або фуршету. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати смачні закусочні шпажки-бандерильї дуже просто, необхідно просто підготувати продукти та нанизати їх на дерев'...

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Раджу вам подивитися, як приготувати баклажани по-корейськи без обсмажування - дієтичний рецепт свіжого літнього страви з овочами і пряною заправкою. Це - апетитне літній овочеве блюдо по-корейськи. опис приготування: Овочі бажано не обсмажувати, так вони зберігають максимум корисних речовин. ...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...

Бананово-горіхові вафлі

Бананово-горіхові вафлі

Рецепт приготування вафель з бананами, горіхами, кленовим сиропом, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці вафлі за смаком нагадують банановий хліб, тому безсумнівно припадуть до душі любителям цих ласощів. Більш того, рецепт цих вафель є вегетаріанським. Відмінне блюдо на снідан...

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Баклажани по-німецькі

Баклажани по-німецькі

Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Одного разу в одному ресторані мені подавали щось подібне, але ось відобразити істинний смак традиційного блюда можна так… опис приготування: запечені баклажани — насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно б...

Бублики тыквенные

Бублики тыквенные

Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...