Рецепти womanlife.com.ua

Биточки з пшоняної каші

Биточки з пшоняної каші

Забутий рецепт дуже смачної страви. Хочу поділитися з вами, як приготувати биточки з пшоняної каші. Часу займе зовсім небагато, а як сподобається дітлахам (та й дорослі із задоволенням скуштують)! опис приготування: Це дуже смачні биточки з горіховим смаком, приготувати їх можна і на сніданок,...

Брусничний компот

Брусничний компот

Простий рецепт брусничного компоту — для вас! Спробуйте обов'язково, це дуже ніжний на смак напій! А щоб не вийшло кисло, я додаю солодкі яблука. Смачне і просте поєднання. пробуйте! опис приготування: Цей брусничний компот в домашніх умовах — справжній порятунок влітку! Моя сім'я його дуже лю...

Айран з кефіру і мінералки

Айран з кефіру і мінералки

Перед вами рецепт приготування айрану з кефіру і мінералки. думаєте, можна купити цей напій тільки в магазині? Як би не так! розповім, як приготувати айран з кефіру і мінералки прямо зараз! опис приготування: Ось простий рецепт, як приготувати айран з кефіру і мінералки! думаю, вам сподобаєтьс...

Апельсиновий кисіль

Апельсиновий кисіль

Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...

Абрикос «Чорний принц» у власному соку

Оселедець з цибулею

Фрукти радують своєю різноманітністю, хочеться зберегти частинку літа і порадувати близьких смачними заготовками серед зими. Чорний абрикос має насичений смак і аромат, його і законсервуємо. опис приготування: & Quot; Чорний принц" — гібрид аличі, сливи й абрикоса, що зберігає в собі всі арома...

Банани з горіхами в шоколаді

Банани з горіхами в шоколаді

Представляю вам легкий і смачний десерт! До того ж, його дуже просто приготувати. Горіхи беріть будь-які — на свій смак. Шоколад підійде як темний, так і молочний або білий. поїхали! опис приготування: Горіхи необхідно подрібнити в блендері, а шоколад потрібно розтопити на водяній бані. Викори...

Бефстроганов з печінки зі сметаною

Бефстроганов з печінки зі сметаною

Цей бефстроганов приготований з яловичої печінки, обсмаженої з цибулею, а потім тушкованої в сметані. Страву подають на обід або вечерю. До бефстроганова підходить картопляний гарнір або макарони. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з печінки з...

Млинці на катиком

Млинці на катиком

Якщо ви знайомі з чудовим напоєм катиком, то цей рецепт повинен вам особливо сподобається. Млинці на катиком виходять дуже красивими, рум'яними і шалено смачними! Спробувати повинен кожен! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування млинців на катиком. Тісто виходить дуже хорошим...

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Якщо вам хочеться в холодну пору з'їсти що-небудь смачне і легке, баклажанная ікра на зиму без стерилізації стане відмінним варіантом. Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром до м'яса. опис приготування: Починається сезон баклажанів, і саме час запастися смачними закусками з них н...

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Азербайджанська долма «Три сестри»

Азербайджанська долма «Три сестри»

Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...

Badridƶani

Badridƶani

Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...

Бісквітне тістечко

Бісквітне тістечко

Покажу простий варіант, як приготувати бісквітне тістечко до чаю на швидку руку. Ми будемо використовувати готовий бісквіт, тому час приготування скоротиться в рази. Вам знадобиться всього хвилин 15. опис приготування: Оскільки ми зволожили бісквіт просоченням, тістечка можна відразу подати до...

Баранячі ребра в казані

Баранячі ребра в казані

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...

Біф чорніти (яловичина Pochero)

Біф чорніти (яловичина Pochero)

Рецепт приготування філіппінського страви з яловичини. опис приготування: Рецепт приготування філіппінського страви з яловичини. яловичина— 1/2 кілограма(нарізати кубиками) картопля— 2 штуки боби— 1 штука(банку) вода— 2 склянки часник— 3 штуки(тертий) капуста— 1 штука(невелика) китайська кап...

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, огірка і пекінської капусти з арахісом. опис приготування: нагріти духовку. У невеликій мисці змішати сік лайма, оцет, олія, червоний перець пластівцями і часник. Наколоти стейк на всьому протязі з вилкою, викласти в неглибокий посуд. Залити ...

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...

Булочки з корицею, горіхами і родзинками

Булочки з корицею, горіхами і родзинками

Рецепт приготування булочок з листкового тіста з горіхами пекан, родзинками і меленою корицею. опис приготування: Булочки добре подавати на сніданок з чашкою кави. паличка вершкового масла, кімнатної температури— 1 штука лист замороженого листкового тіста— 1 штука розтопленого вершкового мас...

Баклажани і кабачки в мультиварці

Баклажани і кабачки в мультиварці

Легке і смачне овочеве блюдо, яким із задоволенням можуть повечеряти ті, хто береже фігуру. А якщо ви вирішили приготувати цю страву на обід, його можна подати до столу з м'ясом або будь-яким гарніром. опис приготування: легке, соковите овочеве блюдо, яке можна подавати до столу і як основне б...

Бекон в червоному вині зі спаржею

Бекон в червоному вині зі спаржею

Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...