Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани під гриби смажені
Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...
Березовий квас з родзинками
Підбадьорливий і освіжаючий напій в літню спеку просто на вагу золота. Я розповім, як приготувати березовий квас з родзинками, який чудово втамовує спрагу. Не пропустіть час збору березового соку! опис приготування: Такий квас можна зберігати до осені. Про його користь відомо багато: він благо...
Білоруська полендвіца
Білоруський рецепт в'яленої полендвіци. Пропоную ознайомитися з делікатесом домашнього виробництва. У магазині таке купити неможливо. можливо, таке ви їли колись у бабусі в селі. опис приготування: У таку м'ясну закуску можна не закохатися. Вона просто не може не вийти! В її приготуванні немає...
Ананас з м`ятним сиропом
Ананас з м'ятним сиропом — чудовий десерт, який з м'яти і ананаса досить просто приготувати в домашніх умовах. Їдці будуть в непідробний захваті — я вам обіцяю! опис приготування: Стиглі і свіжі ананаси в наших географічних широтах — явище рідко, проте коли все-таки вдається відшукати гідний е...
Свинина в духовці зі спеціями
Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...
Баранина з салатом з авокадо
Вишуканий рецепт яловичини по-мексиканськи в поєднанні з салатом. опис приготування: М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику. Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо ...
Bagehot Маргарита
Bagehot Маргарита — традиційна угорська випічка, яку в Угорщину привнесли з собою євреї. Beygli — це обов'язковий атрибут різдвяного столу в будь-якій сім'ї. готуємо! опис приготування: Beygli — це традиційна угорська різдвяна випічка, яку традиційно печуть у Святвечір, а подають вже безпосере...
Австралійське тістечко
Дуже швидке в приготуванні і солодке тістечко точно порадує ваших близьких і гостей! Цей варіант відмінно підійде тим, кому необхідно швидко приготувати якийсь десерт без втрати смаку. опис приготування: Мало хто знає, як приготувати австралійське тістечко, але це зовсім нескладно! Це дійсно о...
Стегна в мультиварці
Стегна в мультиварці - це дуже ситно, соковитий, ароматно і ситно! Таке блюдо не соромно і гостям на святковий стіл подати, і з сім'єю покуштувати. Обов'язково спробуйте приготувати! Смачно і просто! опис приготування: Рецепт приготування стегон в мультиварці сподобається тим, хто любить незви...
Бісквіт зі збитими вершками
Хочу поділитися з вами неймовірно простим рецептом відмінного десерту — бісквіта зі збитими вершками. Якщо ви не хочете витрачати багато часу і зусиль на торт — тоді дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: Немає нічого простіше і смачніше, ніж бісквітний торт. Для приготування бісквіта з...
Баклажани по-грузинськи
Грузинська кухня — це не тільки м'ясо, вино і сири. Тамтешні кулінари чудово готують овочі — і баклажани по-грузинськи тому яскраве свідчення. опис приготування: 1. Баклажани промиваємо та нарізаємо на поздовжні скибочки товщиною не більше сантиметра. Гарненько солимо і залишаємо просочитися с...
Борщ з білими грибами
Оцініть смак цього прекрасного борщу з білими грибами по достоїнству. Відмінне перша страва, підійде для сімейного обіду, з легкістю прикрасить святковий стіл і, Будьте впевнені, здивує ваших гостей! опис приготування: Так як же приготувати борщ з білими грибами в домашніх умовах? Все дуже про...
Бананове желе
Я розповім вам рецепт справжнього бананового желе. Домашнє бананове желе ви приготуєте з одинадцяти бананів! Уявіть, яким густим і смачним воно вийде. опис приготування: Приступимо до приготування бананового желе. Ще раз нагадаю, що банани краще брати стиглі, м'які. 1. Розімніть банани вилкою ...
Млинці-сердечка
Почати день з гарного настрою допоможуть симпатичні млинці-сердечка. Ну хіба не приємно поласувати на сніданок такими милими млинцями? дивіться рецепт, і ви дізнаєтеся, як приготувати млинці-сердечка! опис приготування: З пристосувань нам знадобиться для млинців сковорода, кондитерський мішок ...
Млинці в лимонної карамелі
Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...
Бублики тыквенные
Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...
Березовий сік з лимоном
Любіть березовий сік і хочете спробувати нові варіації улюбленого напою? Сьогодні мені хочеться розповісти вам, як приготувати березовий сік з лимоном на зиму. Смак цього напою полонить вас відразу! опис приготування: Такий напій зможе втамувати спрагу навіть в саму спекотну погоду. Крім усьог...
Апельсиновий крем
апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...
Баклажани з болгарським перцем
Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...
Боботай
рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...