Рецепти womanlife.com.ua

Борщ з квасолею без м'яса

Борщ з квасолею без м'яса

Існує чимало рецептів дієтично і вегетаріанських супів. Одним з них є борщ, який готується на основі відвареної квасолі. Тому він виходить досить ситним, але в той же час легким. опис приготування: Якщо ви дотримуєтеся посту або ж просто не їсте м'яса, то зверніть увагу на цей рецепт першого с...

Баранина тушкована з картоплею

Баранина тушкована з картоплею

Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...

Млинці на Різдво

Млинці на Різдво

На жаль, традиційно млинці на Різдво в домашніх умовах готують дуже рідко. Однак це можна виправити, чому б і ні? ніжні, апетитні і дуже смачні млинці доповнять святковий стіл. опис приготування: Хочу запропонувати вам дуже простий рецепт млинців на Різдво, які можна подавати з будь-якою начин...

Баклажани по-східному

Баклажани по-східному

Рецепт приготування фаршированої закуски з овочами і спеціями буде цікавий всім, хто любить фарширувати овочі. Виходить дуже смачна страва, яке можна сміливо подавати як гаряче. опис приготування: Цей простий рецепт баклажанів по-східному мені подобається, в першу чергу, своєю простотою і унів...

Баклажани по-каталонски

Індійський плов

Не знаю? яким блюдом прикрасити святковий стіл, підкажу вам відмінний варіант. Якщо ви любите баклажани, спробуйте їх приготувати по-каталонски, нафарширований їх овочами і сиром, а потім запечіть! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування баклажанів по-каталонски. Якщо у вас...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Барбекю зі смаженою рисом

Барбекю зі смаженою рисом

Яловича вирізка барбекю з овочами і обсмаженою довгозерний рисом. опис приготування: Нарізати м'ясо смужками. Дрібно покришити цибулю і часник. Нагріти масло в казанку, обсмажити м'ясо, через кілька хвилин додати цибулю і часник, засипати рис і злегка підсмажити (помішуючи). Потім додати наріз...

Стегна курячі в духовці з картоплею

Стегна курячі в духовці з картоплею

Як показує практика, курячі стегна, запечені в духовці з картоплею, морквою і цибулею — прекрасну домашню страву для всієї родини! соковиті, апетитні і смачні стегна не залишать вас байдужими! опис приготування: Не потрібно сумніватися і переживати, просто приготуйте стегна курячі в духовці з ...

Брізоль з кальмарів

Брізоль з кальмарів

Для всіх любителів морепродуктів і особливо кальмарів пропоную ось такий простий, швидкий дуже апетитний варіант їх приготування — ви залишитеся від цієї страви в повному захваті. опис приготування: Французькі кухарі придумали приголомшливий спосіб приготування їжі, при якому ми обсмажуємо про...

Банани з горіхами в шоколаді

Банани з горіхами в шоколаді

Представляю вам легкий і смачний десерт! До того ж, його дуже просто приготувати. Горіхи беріть будь-які — на свій смак. Шоколад підійде як темний, так і молочний або білий. поїхали! опис приготування: Горіхи необхідно подрібнити в блендері, а шоколад потрібно розтопити на водяній бані. Викори...

Сектор

Сектор

сектор — це, наскільки мені відомо, бухарський плов. сектор, на відміну від класичного плову, готується всього з декількох простих інгредієнтів (майже плов з сокири), але виходить дуже смачним. опис приготування: сектор — це дуже оригінальне блюдо, гідне написання цілої книги, а не короткою за...

Баклажан, запечений віялом в духовці

Баклажан, запечений віялом в духовці

баклажани, запечені віялом в духовці з помідорами і сиром - відмінна закуска, яка завжди користується успіхом на святковому столі. Здивуйте своїх гостей незвичайним і дуже ефектним блюдом! опис приготування: баклажани, запечені віялом, стануть прекрасною і корисною альтернативою Тещин язик, ад...

Булочки з корицею і пахтою

Булочки з корицею і пахтою

Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...

Баранина в йогурті

Баранина в йогурті

Ця страва дуже популярно в Албанії. Зокрема, воно є фірмовим блюдом в стародавньому албанському місті Ельбасан. Там баранину в йогурті прийнято готувати на свята. опис приготування: Таві волосся — це дуже популярне в Албанії блюдо, що представляє собою шматок баранини, запечений в йогурті. Ця ...

Бісквітний торт «графські руїни»

Бісквітний торт «графські руїни»

Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...

Млинці на воді тонкі

Млинці на воді тонкі

Обожнюю тонкі млинці за універсальність: це і десерт, і сніданок, і навіть основа для торта. Тому пропоную вам подивитися, як приготувати млинці на воді тонкі. Класичний простий рецепт. опис приготування: Не нехтуйте расстойкой тесту. Після замішування дайте йому постояти не менше 15 хвилин. Т...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Бабка

Бабка

бабка — це не тільки просторічне назву літньої жінки, але ще і дуже смачне картопляне блюдо, особливо поширене в Білорусі та Литві. Простий рецепт бабки — до вашої уваги. опис приготування: бабка — улюблене блюдо моєї студентської молодості. Блюдо відповідало практично всім критеріям студентсь...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Млинці, фаршированные ливером

Млинці, фаршированные ливером

Очень легкое в приготовлении блюдо – блины, фаршированные ливером – станет одним из ваших любимым из-за невероятной простоты и отличного вкуса. Такие блинчики можно подавать на обед или полдник. опис приготування: Как приготовить блины, фаршированные ливером? Дуже легко, і ви в цьому переконає...