Рецепти womanlife.com.ua

Бобовий соус

Бобовий соус

Це простий універсальний соус з садових бобів. Їм можна заправляти овочеві салати, додавати до макаронів або вмочати в нього начос. Соус отримує легким, з кремовою консистенцією і дуже смачним. опис приготування: Для цього рецепта я використовувала садові боби, але їх можна замінити на консерв...

Млинці манні

Млинці манні

Млинці манні найніжніші з усіх млинців, а також дуже смачні і ситні. У кожної господині на замітці обов'язково повинен бути рецепт цих млинчиків. Заходьте, дивіться мій варіант. опис приготування: Для приготування цих млинців прекрасно підійде навіть недоїдена дітьми манна каша. Трохи зусиль -...

Баклажани смажені з часником і майонезом

Баклажани смажені з часником і майонезом

Баклажани спочатку обсмажуються кружечками, а потім змащуються майонезом з додаванням часнику і улюблених трав. Дуже ароматне і ситне блюдо. опис приготування: Приготуйте на закуску баклажани смажені з часником і майонезом. Вони смачні як теплими, так і холодними. Баклажани обсмажте кружечками...

Авокадо з креветками

Авокадо з креветками

Авокадо з креветками — смачний салат, який ще й дуже корисний і красивий. обідаючи їм, Ви зможете задовольнити не тільки голод, але і отримати естетичне задоволення! опис приготування: Авокадо з креветками — салат, на приготування якого йде близько 20 хвилин. Однак, знаю точно, що такий салат ...

Балик з амура

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Баклажани по-сицилійськи

Баклажани по-сицилійськи

Баклажани по-сицилійський — вельми популярна на цьому італійському острові закуска, що готується з власне баклажанів і деяких інших овочів. опис приготування: Вперше баклажани по-сицилійський я спробував на Сицилії, мені вони дуже сподобались, і я по пам'яті спробував репродукувати цей рецепт ...

Апельсиновий десерт

Апельсиновий десерт

Апельсиновий десерт Креп Сюзетт — один з найвідоміших французьких десертів. Другими словами Креп Сюзетт — це хрусткі десертні млинці, які подаються з апельсиновим соусом і коньяком. опис приготування: Апельсиновий десерт Креп Сюзетт — неймовірно смачний, хрусткий і тане в роті десерт. Коньяк н...

Бананово-яблучний смузі

Бананово-яблучний смузі

Прекрасний рецепт очищає свіжого коктейлю! те? що потрібно для тих, що худнуть і стежать за фігурою панянок! Можна використовувати як повноцінну заміну сніданку. опис приготування: Потрібна термінова чистка організму? Не питання! Спробуйте приготувати бананово-яблучний смузі! Напій з яблука і ...

Білий квас

Білий квас

З настанням тепла особливої ​​актуальності набувають домашні напої, добре вгамовують спрагу. Тому на замітку пропоную вам відмінний рецепт приготування білого квасу. Дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: 1. Візьміть 2 столові ложки борошна, розведіть їх в невеликій кількості води. 2. Т...

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем чудове блюдо, яке будинку у нас зветься "; чудесним частуванням ";. У млинчиків є свій особливий неповторний смак. І відірватися від них, як від насіння, також важко опис приготування: Млинці з печінкою і яйцем — це насправді дуже смачно! Для тих, хто любить печінку, ...

Бандерилья

Бандерилья

Бандерилья — це іспанська закуска, nanizannaya з shpazhki. Готується дуже просто. Ідеальний варіант для святкового столу або фуршету. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати смачні закусочні шпажки-бандерильї дуже просто, необхідно просто підготувати продукти та нанизати їх на дерев'...

Баклажани із бринзою

Баклажани із бринзою

У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...

Badagi

Badagi

Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...

Млинцевий торт з варенням

Млинцевий торт з варенням

Перетворіть звичайні млинці в надзвичайно смачний млинцевий тортик. Це дивовижне ласощі, яке сподобається не тільки дітям, але і порадує дорослих. З таким блюдом звичайний день стане святковим. опис приготування: Моя племінниця жахлива ласун. Одного разу я потрапив до них на Масляну — сезон мл...

Беарнскій соус

Беарнскій соус

Класичний соус високої французької кухні тепер і на вашому столі! Рекомендую рецепт приготування бєарнскі соусу. Він ідеальний до м'ясних і рибних страв, приготуйте і спробуйте самі! опис приготування: покажу вам, як приготувати беарнский соус. Він нагадує чимось Голландез або навіть класични...

Борщ зі щавлем і буряком

Борщ зі щавлем і буряком

Борщ зі щавлем і буряком - чудове блюдо до обіду, він прекрасно вгамує голод і здивує вас своїм смаком. Щавель надає страві необхідну кислинку, вам не треба буде додавати оцет. Це смачно! опис приготування: Ви ніколи не пробували борщ зі щавлем і буряком? Саме час спробувати це чудове блюдо! Д...

Баранина в йогурті

Баранина в йогурті

Ця страва дуже популярно в Албанії. Зокрема, воно є фірмовим блюдом в стародавньому албанському місті Ельбасан. Там баранину в йогурті прийнято готувати на свята. опис приготування: Таві волосся — це дуже популярне в Албанії блюдо, що представляє собою шматок баранини, запечений в йогурті. Ця ...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Боракі (вірменські пельмені)

Боракі (вірменські пельмені)

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Стегна курячі в духовці

Стегна курячі в духовці

Куряче м'ясо прекрасно тим, що всі його частини досить м'ясисті. І готується воно досить швидко. Тому різноманітність страв просто вражає. Особливо мені подобається запечене, як в цьому рецепті. опис приготування: Для такої страви підійде будь-який простий гарнір, наприклад: рис з овочами або ...