Рецепти womanlife.com.ua

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...

Млинці з кабачків з грибами

Млинці з кабачків з грибами

Щоб смачно і ситно поснідати, досить чашечки чаю і гарненького бутерброда. Але щоб сніданок був ще й корисним, пропоную вам рецепт приготування млинців з кабачків з грибами. опис приготування: Млинці з кабачків з грибами вам сподобається. Виберіть з найсмачніших кабачковий млинчиків з грибами....

Баклажани роду dunganski

Баклажани роду dunganski

Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...

Бананово-полуничний хліб

Бананово-полуничний хліб

Рецепт приготування солодкого хліба з бананового пюре, кориці, нарізаної полуниці, муки і йогурту. опис приготування: Солодкий бананово-полуничний хліб - незвичайне літні ласощі для всієї родини. вершкового масла— 180 грам борошна— 2 склянки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 чайних ложки мелено...

Булочки з родзинками

Салат з червоною квасолею

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Баклажани з моцарелою

Баклажани з моцарелою

Баклажани з моцарелою - це найсмачніше блюдо, яке прекрасно підійде в якості закуски, а з гарніром - як святкове блюдо до Вашого столу. опис приготування: Пропоную незателівий, але дуже хороший рецепт приготування баклажанів з моцарелою в духовці. Щоб приготувати таке смакота, достатньо всього...

Булочки з корицею в глазурі

Булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування булочок з корицею і глазур'ю з молока, цукрової пудри і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом ви отримаєте 20 ароматних булочок. охолоджене тісто для печива, пакет (наприклад, Піллсбері)  — 1 штука розм'якшене вершкове масло— 2 Ст. ложки коричневий цуко...

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...

Булочки з цільнозерновий борошна

Булочки з цільнозерновий борошна

Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...

Томатний Брускетта Amatriciana

Томатний Брускетта Amatriciana

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Бананове варення з лимоном

Бананове варення з лимоном

При наявності великої кількості бананів, можна приготувати бананове варення з лимоном — воно стане ідеальним дуетом для будь-якої рум'яної солодкої випічки, для оладий, млинців, панкейк і т.д. опис приготування: Неймовірно ароматне бананове варення можна зварити за 15 хвилин. Такий десерт не в...

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...

Яловичина в татарській

Яловичина в татарській

Біфштекс по-татарськи готується з сирого м'яса. м'ясо, звичайно, має бути високоякісне і дуже свіже. Можна подати м'ясо і окремо спеції, овочі до нього або відразу все змішати. поїхали! опис приготування: Як приготувати біфштекс по-татарськи? 1. Яловичу вирізку промити, просушити паперовим руш...

Баклажани пармеджано

Баклажани пармеджано

трохи спрощений (але результат виходить не менш смачний) рецепт приготування знаменитого італійського блюда — баклажанів пармеджано. Не лякайтеся назви: страва дуже просте. опис приготування: Ця страва таке яскраве і ситне, що його не соромно подати і на святковий стіл. Його їдять і гарячим, і...

Баклажани з горіхами

Баклажани з горіхами

Баклажани з горіхами — це дуже легка літня закуска, одна з класичних закусок з цього чудового овочу. Якщо не помиляюсь, щось подібне популярно в кавказької кухні. готуємо! опис приготування: баклажан — смачний, красивий і корисний овоч, з якого можна приготувати чимало цікавих страв. Сьогодні ...

Боботай

Боботай

рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...

Англійський сніданок

Англійський сніданок

Традиційний англійський сніданок - це не тільки корисна вівсяна каша, як багато хто думає. Він дуже ситний і складається з багатьох інгредієнтів. Розповім вам про те, як приготувати англійський сніданок. опис приготування: Англійський сніданок — поживний і різноманітний, в його складі білки, ж...

Баклажани з цибулею як гриби

Баклажани з цибулею як гриби

думаю, не помилюся, якщо скажу, що баклажани є одним з найбільш затребуваних овочів для заготовок на зиму. Ділюся рецептом баклажанів з цибулею, які за смаком будуть схожі на гриби. опис приготування: Якщо в ваших краях не ростуть гриби або не було часу щоб відправитися за ними в ліс, не біда,...