Рецепти womanlife.com.ua
Батончик «премія»
Великолепный аромат коксового ореха и молочный шоколад — именно за это многие так любят батончик "Bounty". Читайте, как приготовить батончик "Bounty", и удивляйте родных. опис приготування: Если будете использовать свежий кокосовый орех, то будьте осторожны при раскалывании. Орех очень твердый...
Банани смажені
банани смажені — дуже смачний і солодкий десерт, який не тільки досить калорійний, але і містить велику кількість корисних речовин. Рецепт присвячується НЕ толстеющіе ласунам опис приготування: Пропоную дуже цікавий рецепт приготування бананів смажених. З підпалом та іншими піротехнічними чуде...
Боби з артишоками
Рецепт приготування страви з бобів і артишоків, забезпечене зеленню та спеціями опис приготування: Боби укладаються на друшляк, промиваються, після чого залишаються в ньому до повного стікання води. Морква нарізають невеликими кубиками. Перекладіть Ваші боби в каструлю і залийте водою «з голов...
Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму
Ця заготовка прекрасно підходить як добавка до будь-якого м'яса, відварного картоплі, обожнювання. Та й для легкої вечері — просто з шматочком хліба дуже смачно. розповім, як приготувати баклажани в соусі. опис приготування: Ця прекрасна заготівля на зиму в моїй родині користується попитом в х...
Кальмари, фаршировані сиром
На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...
Бабушкін паску
У кожній сім'ї є свої улюблені рецепти: смачні оладки, бабусин борщ, рубані биточки й котлети, які так приголомшливе готувала ваша бабуся, і рецепт яких ви передасте своїм дітям. Найсмачніші страви завжди готуються дуже просто, так і з моїм рецептом, який дістався мені у спадок від моєї бабусі. Г...
Букет Гарні
Використовується дуже часто, він додає смак багатьох страв. основний принцип — зробити невеликий пучок трав і зв'язати їх в зелену цибулю-порей. опис приготування: звичайно, краще використовувати свіжий, але ви можете зробити і заморозити "; букет" в герметичному пакеті в морозильнику. Лавр...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Баранячі реберця в сметані
Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...
Білково-масляний крем
Білково-масляний крем використовується в основному професійними кухарями для створення прикрас на тортах, десерт. Особливість крему - ніжний смак, а приготування відбувається дуже просто. Читайте! опис приготування: Білково-масляним кремом прикрашають десерти і торти. Але він настільки ніжний ...
Бананово-полуничні кекси
Рецепт приготування ароматних домашніх кексів з натуральним бананом і полуницею. Ці ласощі сподобається всім! опис приготування: Домашню випічку люблять усі. Однак калорійність таких десертів залишає бажати кращого. Ми готові запропонувати вам рецепт з неабиякою часткою свіжих фруктів, які зни...
Баклажани в горіховому соусі
Баклажани в горіховому соусі — грузинське блюдо, увібрало в себе традиційні аромати цієї кухні. Braai, грецькі горіхи, ucho-сунелі і, звичайно, винний оцет — основа смачного соусу для баклажан. опис приготування: баклажани, запечені в духовці і щедро присмачені горіховим соусом, Лілія стануть ...
Банановий хліб з горішками
Рецепт бананового хліба з горішками — приготування хліба з банановим пюре і волоськими горіхами. Десертний хліб виходить чудовий! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Змастити маслом форму для хліба і відкласти в сторону. Змішати разом борошно, лляне насіння, сіль, розпушувач ...
Біфштекс з яловичини на сковорідці
Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...
Млинці на катиком
Якщо ви знайомі з чудовим напоєм катиком, то цей рецепт повинен вам особливо сподобається. Млинці на катиком виходять дуже красивими, рум'яними і шалено смачними! Спробувати повинен кожен! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування млинців на катиком. Тісто виходить дуже хорошим...
Баклажан з моцарелою
Рецепт приготування запеченого баклажана з панірувальними сухарями, томатним соусом і сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У неглибокій мисці злегка збити яйця з 1 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Висипати панірувальні сухарі в дрібну миску. Змаст...
Акула на пару
М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...
Баранячі ребра в казані
Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...
Кинутий бісквіт
бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...
Млинці з пахтою і ожиною
Рецепт приготування млинців з кукурудзяної муки з пахтою, ожиною та медом. опис приготування: зробити соус. Встановити сито з 3 шарами марлі над великою мискою. Нагріти сколотини в середній каструлі на слабкому вогні, поки прозора рідина не відокремиться від молока. Зменшити вогонь до мінімуму...